afspanning de lekkerbek waasmunster sint niklaas bart albrecht tablefever restaurant beste5.jpg
 

AFSPANNING 'DE LEKKERBEK' - WAASMUNSTER

Afspanning De Lekkerbek is al jaren een begrip op de Heide van Waasmunster.

De zaakvoerder en zijn team verbinden zich ertoe om steeds de nieuwste trends te volgen.

Deze manifesteren zich zowel inhet interieur, de keuken als de bediening.


 

JOSPER

Afspanning De Lekkerbek behoort behoort tevens tot één van de pioniers in België die beschikt over een josperoven.  Deze oven geeft een ongelooflijk smakenpallet aan uw eten. Probeer zeker onze gerijpte entrecote of reuzengamba’s.

 

VEELZIJDIG van de lekkerbek

Hier geniet u in een sfeervol en gezinsvriendelijk kader, mét avontuurlijk speelterrein voor de kinderen, van de lekkerste gerechten  .Op de kaart vindt u een ruime selectie aan dagverse vis- en vleesgerechten die bij de liefhebbers van de klassieke gastronomie en bij culinaire waaghalzen in de smaak vallen.

Ons restaurant beschikt ook over een rokerslounge.

 
 
 

RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE


 

 

 

 
 
 
 
 
 

our mission

FEESTElijkheden, rouwmaaltijden,...

 
 
 
 
 
 
afspanning de lekkerbek waasmunster sint niklaas bart albrecht tablefever restaurant beste1.jpg

familiefeest

Afspanning de Lekkerbek staat garant voor kwaliteit en ontspanning. We zijn door de jaren heen gegroeid tot een trekpleister voor families om kleine en grote bijeenkomsten te organiseren. Wij beschikken over een mooie symbiose van een uitstekende keuken, een feeërieke omgeving en de nodige faciliteiten voor de allerkleinsten en de jongvolwassenen.

Kortom, de perfecte ontmoetingsplaats.


walking Diner

Wij engageren ons tevens voor de volledige organisatie van uw trouwfeest, huwelijksverjaardag, walking dinner, etc.
Gezien het feit dat bovenstaande feesten zeer persoonlijk en op maat uitgewerkt dienen te worden, kan u voor het maken van een afspraak ons contactformulier invullen.

Wij staan u graag persoonlijk te woord om onze mogelijkheden nader toe te lichten.

Door de jaren heen, hebben wij reeds talrijke positieve referenties kunnen verzamelen.


Babyborrel

U bent in blijde verwachting van een baby en wil vrienden en familie kennis laten maken met de pasgeborene. Nochtans is het voor u, de ouders, een gezellige maar vooral drukke periode. U kan dit oplossen door een babyborrel door ons te laten organiseren. Het enige wat u hoeft te doen is een datum en één van onze formules kiezen. Wij doen de rest voor u.
Al uw “zorgen” zijn in één keer van de baan.

Bij deze formule wordt de zaal sfeervol gedecoreerd. Bij goed weer kan u gebruik maken van ons terras. Er worden hoge staan tafels alsook voldoende zitplaatsen voorzien om uw genodigden te ontvangen. Gedurende het gebeuren ontvangen uw gasten een bediening op maat.

Onze ervaren kelners serveren gedurende 3 uur dranken a volonté, afhankelijk van de door u gekozen formule. U dient deze formule aan te vullen met het gewenste assortiment koude en warme hapjes.

De lijst met hapjes wordt samengesteld in functie van het marktaanbod. Wij een dagdagelijkse aanvoer hebben van marktverse producten.

De formule met het dessertenbuffet kan u ook aanvullen met een gepersonaliseerde taart (ijs –of bisquittaart).

 

Communie / Lentefeest

Door de jaren heen hebben wij reeds talrijke communicanten en hun families mogen ontvangen. Onze reputatie is ijzersterk en door de jarenlange ervaring van de zaakvoer en zijn team kunnen wij de klant telkens opnieuw op zijn wenken bedienen en adviseren.

Onze speeltuin is geschikt voor kinderen van 0 tot 99 jaar dus het moet niet gezegd worden dat wij een uitgelezen locatie zijn voor dergelijk evenement. We beschikken over verschillende ruimtes binnen waar u ook privé kan vertoeven. Ons deels overdekt en verwarmd terras met een capaciteit van 250 personen, zorgt dan weer voor een uitgelezen plaats om uw receptie vooraf of zelfs het diner te laten doorgaan.

Na het invullen van ons contactformulier ontvangt u alle nodige informatie over het kiezen van de menu’s, dranken, plaatsen, etc.

Slechts na ontvangst van deze mail, kan u een reservatie plaatsen.


ROUWmaaltijden

Ook voor discrete rouwmaaltijden met het nodige respect voor de overledene kunt u in onze zaal terecht. Wij bieden een verzorgde koffietafel of warme rouwmaaltijd voor, tijdens of na de plechtigheid.
Voor onze rouwmaaltijden zorgen we steeds voor de gepaste tafelschikking in onze neutrale gedecoreerde zaal. Alle andere details kunnen specifiek naar uw wensen worden aangepast.
Afspanning de Lekkerbek is vlakbij crematorium Heimolen gelegen en daardoor een ideaal alternatief voor wie wil ontsnappen aan de sfeer van het crematorium. We werken samen met de meest gekende begrafenisondernemers uit de regio waardoor wij een standvastige reputatie opgebouwd hebben.


 


CONTACT


DE LEKKERBEK

Heidekapelstraat 32  9250 Waasmunster 

E-mail : info@afspanningdelekkerbek.be - Tel : 052/22.55.04
BTW: BE0 445.840.506


Openingsuren

Restaurant “Afspanning de Lekkerbek” is 6/7 geopend!
U kan bij ons genieten, 6 dagen van de week.
Maandag zijn we gesloten.

Wij zijn steeds geopend vanaf 12u00 tot 21u30.