familiefeest

Afspanning de Lekkerbek staat garant voor kwaliteit en ontspanning. We zijn door de jaren heen gegroeid tot een trekpleister voor families om kleine en grote bijeenkomsten te organiseren. Wij beschikken over een mooie symbiose van een uitstekende keuken, een feeërieke omgeving en de nodige faciliteiten voor de allerkleinsten en de jongvolwassenen.

Kortom, de perfecte ontmoetingsplaats.


walking Diner

Wij engageren ons tevens voor de volledige organisatie van uw trouwfeest, huwelijksverjaardag, walking dinner, etc.
Gezien het feit dat bovenstaande feesten zeer persoonlijk en op maat uitgewerkt dienen te worden, kan u voor het maken van een afspraak ons contactformulier invullen.

Wij staan u graag persoonlijk te woord om onze mogelijkheden nader toe te lichten.

Door de jaren heen, hebben wij reeds talrijke positieve referenties kunnen verzamelen.


Babyborrel

U bent in blijde verwachting van een baby en wil vrienden en familie kennis laten maken met de pasgeborene. Nochtans is het voor u, de ouders, een gezellige maar vooral drukke periode. U kan dit oplossen door een babyborrel door ons te laten organiseren. Het enige wat u hoeft te doen is een datum en één van onze formules kiezen. Wij doen de rest voor u.
Al uw “zorgen” zijn in één keer van de baan.

Bij deze formule wordt de zaal sfeervol gedecoreerd. Bij goed weer kan u gebruik maken van ons terras. Er worden hoge staan tafels alsook voldoende zitplaatsen voorzien om uw genodigden te ontvangen. Gedurende het gebeuren ontvangen uw gasten een bediening op maat.

Onze ervaren kelners serveren gedurende 3 uur dranken a volonté, afhankelijk van de door u gekozen formule. U dient deze formule aan te vullen met het gewenste assortiment koude en warme hapjes.

De lijst met hapjes wordt samengesteld in functie van het marktaanbod. Wij een dagdagelijkse aanvoer hebben van marktverse producten.

De formule met het dessertenbuffet kan u ook aanvullen met een gepersonaliseerde taart (ijs –of bisquittaart).