APERITIEFHAPJES TO SHARE

MEAT STARTERS
Jamon Iberico Bellota 50 gr.

Albondigas lamsgehaktballetjes in tomatensaus

Tapa d’Espagna: olijven, Manchego, assortiment vleeswaren en pan feo                            

ANSJOVIS
Ansjovis Del Cantábrico licht gezouten en naturel geserveerd (6 filets)

MANCHEGO
Topkwaliteit 6 maand oude Manchegokaas, gemaakt van 100% schapenmelk

BRUSCHETTA’S
Met Buikspek van tonijn en ansjovis
Met Salsa van tomaat en IbericoBellota

 

VOORGERECHTEN

TOMATENSOEP
Huisbereide tomatensoep met balletjes

BISQUE D’HOMARD
Huisbereide kreeftensoep

RUNDSCARPACCIO  
Flinterdun gesneden filet d’Anvers afgewerkt met notensla, gezouten amandelen en Parmezaanschilfers.

KAASKROKETTEN (2 STUKS)
Artisanaal bereide kaaskroketten van Emmenthal, Gruyère en Parmezaan

GARNAALKROKETTEN (2 STUKS)
Artisanaal bereide kroketten van Zeebrugse garnalen

SCAMPI VAN DE CHEF
Scampi’s bereid in een zachte, getomateerde kreeftenroomsaus

GEROOKTE ZALM
Schotse zalm op beukenhout gerookt met gesnipperde ui, peterselie en toast

JAMON IBERICO BELLOTA RECEBO
Jamon Iberico bellota recebo

GANZENLEVER
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en balsamico sausje

 

SALADES

GEITENKAAS
Salade met warme geitenkaas, krokant gebakken spekjes, broodcroutons, pijnboompitjes en appelcider dressing

KIP EN SCAMPI
Frisse salade met verse ananas, curry vinaigrette en julienne van zure appel

- Brood inbegrepen, frieten supplement -

 

KINDERGERECHTEN

SPAGHETTI
Kinder Spaghetti met bolognesesaus

KIPFILET
Halve kipfilet met koude appelmoes en frietjes

BALLETJES IN TOMATENSAUS
Balletjes in tomatensaus, geserveerd met puree of frietjes

SPARERIBS
Ribbetjes geserveerd met frietjes en drie sauzen

STEAK
Junior Steak met tomatenslaatje en frietjes

FRIKANDEL
Twee frikandellen met ketchup, mayonaise, gesnipperde ui en frietjes

 

VIS EN SCHAALDIEREN

GEBAKKEN PALING
Gebakken paling met frisse salade, tartaar en frietjes

PALING IN’T GROEN
Paling volgens klassiek recept met citroen en frietjes

GEBAKKEN ZEETONG
In hoeveboter gebakken zeetong (400-500g), gemengde salade en verse frieten

SCAMPI VAN DE CHEF
Scampi’s bereid in een zachte, getomateerde kreeftenroomsaus

GEGRATINEERD VISBORD
Diverse vissoorten, gamba, scampi en sausje van schaaldieren

- Bij bovenstaande gerechten is 1 portie aardappelgarnituur inbegrepen -

 

PASTA

SPAGHETTI BOLOGNAISE
Huisbereide spaghetti bolognaise

RAVIOLI
Huisbereide ravioli met boschampignons, Parmezaan en salieboter sausje

TAGLIATELLE LAM
Ragout van lam met aubergine, paprika, ui en geraspte parmezaanse kaas

PASTA FRUTTI DI MARE
Al dente gekookte linguine met verse vis, schaal- en schelpdieren

- Al onze pasta’s zijn vers bereid en à la minute gekookt. -

 

 

VLEESGERECHTEN

TOURNEDOS
Tournedos van Iers rund met frisse salade

RIB EYE
Rib eye dry aged van Holstein rund

FILET “SIMMENTHAL”
Filet pure van Simmental rund met frisse salade

VOL-AU-VENT
Vol-au-vent van zwartpootkip met krokant gebakken kalfszwezerik

VARKENSWANGEN
Stoofpotje met varkenswangen, abdijbier, geserveerd met witloofslaatje

STEAK TARTAAR
In de zaal bereide steak tartaar met frisse salade, verse mayonaise en frietjes

- Bij bovenstaande gerechten is 1 portie aardappelgarnituur inbegrepen -


SUPPLEMENTEN:
Pepersaus
Champignonroomsaus
Béarnaise
Extra supplement aardappelgarnituur per persoon
Klassieke witloofsalade

 

“JOSPER” HOOFDGERECHTEN”

SIMMENTHAL *
6 Weken gerijpte entrecote, afkomstig van roodbruine runderen uit de Alpen op dit terroir voeden ze zich met verschillende grassoorten en typische alpenkruiden. Het vlees is zeer smaakvol, heeft een donkerrode kleur, gemarmerd met in het vet een boter en melk smaak. Vlees dat iedere liefhebber kan bekoren.

CÔTE À L'OS VAN ONS WIT-BLAUW RAS, 1300g – 2 PERSONEN *

CHAROLAIS LABEL ROUGE*
Afkomstig uit de Auvergne waar ze een AOC erkenning hebben gekregen.
Het vlees heeft een donkerrode kleur, zeer mals en vol van smaak met kruidig parfum.

SPARERIBS
Gemarineerde spareribs met fris slaatje een aardappel in de schil

*Geserveerd met gemengde salade, frietjes en saus naar keuze

 

NAGERECHTEN

MOELLEUX AU CHOCOLAT
Crumble van chocolade, met vanille ijs

CRÈME BRÛLÉE
Klassiek recept met Bourbon vanille

TARTE TATIN
Suikerspin, vanille-ijs

CHOCOLADE MOUSSE

SABAYONNE MIN. 2 PERSONEN
Geserveerd met vanille-ijs

KAASBORDJE
Variëteit van 3 kazen

COUPE ‘COLONEL’
limoensorbet-Vodka

AMBACHTELIJK IJS
Bereid met verse hoevemelk en natuurlijke ingrediënten door Cremerie François

Coupe vanille
Coupe mokka
Coupe dame blanche
Coupe advocaat
Coupe brésilienne
Winter coupe (2x speculaas- & 1x vanille-ijs)
Coupe Sorbet (2 x limoen - 1 x frambozen)
Kinderijsje vanille (2 bollen)
Kinderijsje vanille- & chocolade-ijs

STUKIJS
Haribo ijsje met snoepjes

SCHATKISTJE
Vanille en chocolade

SUPPLEMENT
Slagroom