Verjaardagen

37_albumIedereen heeft wel een reden tot vieren! Wanneer u een speciaal evenement in het vooruitzicht heeft en u wil dit in beperkte kring of groep vieren? U wil een geliefde in de kijker zetten? Een jarige verrassen of een vriend met zijn mond vol tanden laten staan!? Stuur ons via mail een seintje en wij zetten de persoon in kwestie graag in de kijker. Dit doen wij door een vuurwerkje, een gepersonaliseerde taart of nagerecht, etc. te voorzien.
Al uw “zorgen” zijn in één keer van de baan.

Bij deze formule wordt de zaal sfeervol gedecoreerd. Bij goed weer kan u gebruik maken van ons terras. Er worden hoge staan tafels alsook voldoende zitplaatsen voorzien om uw genodigden te ontvangen. Gedurende het gebeuren ontvangen uw gasten een bediening op maat.

Onze ervaren kelners serveren gedurende 3 uur dranken a volonté, afhankelijk van de door u gekozen formule. U dient deze formule aan te vullen met het gewenste assortiment koude en warme hapjes.

De lijst met hapjes wordt samengesteld in functie van het marktaanbod. Wij een dagdagelijkse aanvoer hebben van marktverse producten.

De formule met het dessertenbuffet kan u ook aanvullen met een gepersonaliseerde taart (ijs –of bisquittaart).

Contacteer ons voor een offerte of afspraak of Tel: 052.46.19.29