SUGGESTIE VOORGERECHTEN

ZEEBAARS € 17.00
Op vel gebakken zeebaars, crème van pastinaak, jus van kreeft met grijze garnalen

ASPERGES
* Op Vlaamse wijze € 17.00
* Met gerookte zalm en blanke botersaus € 20.00

KWARTEL € 15.00
In de josper gegrilde kwartel met farce van kalf, groen asperges en quinoa slaatje

BURRATA € 15.00
Italiaanse verse kaas van mozzarella en room met gegrilde groentjes uit de Josper, honing tomaat en salsa verde

SUGGESTIE HOOFDGERECHTEN

SKREI € 28.00
Gebakken Skreihaasje met asperges, beurre blanc en gepocheerd eitje

DUIF € 28.00
Kort gebakken filet van duif, asperges, morille, doperwtjes, crème van wortel, jus van morille

EEND € 23.00
Op vel gebakken canette Barbarie met witloof, oesterzwam, sausje met roze peper en acaciahoning

RUBIA GALLEGA (2 personen) € 75.00
Dubbele entrecote uit Gallicië dry aged 700 gr bereid op de Josper grill, geserveerd met frisse salade en saus naar keuze

PASTA € 19.00
Huisbereide ravioli met boschampignons, parmezaan, salieboter sausje