à la carte


MEAT STARTERS

Jamon Iberico Bellota Dehesa                                                                                                              12.00

Cecina  de buey                                                                                                                                       10.00

Chorizo Ibérico Bellota                                                                                                                           4.00

Salchichòn Ibérico Bellota                                                                                                                     4.00

TAPA MANGALICA (Assortiment Meat starters)                                                                              23.00

Al onze vleeswaren worden geserveerd per portie van 50g

 

ANSJOVIS                                                                                                                                               10.00

Ansjovis Del Cantábrico licht gezouten en naturel geserveerd

 

MANCHEGO                                                                                                                                             8.00

Topkwaliteit 6 maand oude Manchegokaas, gemaakt van 100% schapenmelk

 

BRUSCHETTA’S                                                                                                                                       14.00

Met Buikspek van tonijn en ansjovis
Met Salsa van tomaat en Iberico Bellota

 

VOORGERECHTEN

DAGSOEP                                                                                                                                              8.00

Soepje naar inspiratie van het moment

CARPACCIO                                                                                                                                          17.50

Flinterdun gesneden Schots rund, notensla, Lardo di Colonnata en Parmigiano

CARPACCIO “LEKKERBEK”                                                                                                               20.00

Flinterdun gesneden Schots rund, notensla, Lardo di Colonnata, Parmigiano en
huisbereid ijs van ganzenlever

KAASKROKETTEN                                                                                                                        14.00

Artisanaal bereide kaaskroketten van Emmenthal, Gruyère en Parmezaan

GARNAALKROKETTEN                                                                                                               16.00

Artisanaal bereide kroketten van Zeebrugse garnalen

SCAMPI LOOK                                                                                                                                 16.00

Scampi’s bereid in lookboter

SCAMPI VAN DE CHEF                                                                                                                16.50

Scampi’s bereid in een zachte, getomateerde kreeftenroomsaus

GEROOKTE ZALM                                                                                                                         19.00

Schotse zalm op beukenhout gerookt met gesnipperde ui, peterselie en toast

GANZENLEVER                                                                                                                              22.00

Moelleux gebakken, Schone van Boskoop en aigre-doux met Calvados

 

SALADES

GEITENKAAS                                                                                                                                   18.00

Salade met warme geitenkaas, krokant gebakken spekjes, broodcroutons,
pijnboompitjes en appelciderssing

KIP EN SCAMPI                                                                                                                                20.00

Frisse salade met verse ananas, curry vinaigrette en julienne van zure appel

Brood inbegrepen, frieten supplement

 

VEGGIE

GEITENKAAS                                                                                                                                     18.00

Salade met warme geitenkaas, kortgebakken appel, broodcroutons,
pijnboompitjes en appelciderssing

INSPIRATIONS                                                                                                                                  Dagprijs

Vegetarische bereiding van de chef naar inspiratie van het moment

Brood inbegrepen, frieten supplement

 

KINDERGERECHTEN

SPAGHETTI                                                                                                                                         8.50

Kinderspaghetti met bolognaisesaus

KIPFILET                                                                                                                                              10.00

Halve kipfilet met koude appelmoes en frietjes

HAMBURGER                                                                                                                                      10.00

Verse hamburger met sla en frietjes

STEAK                                                                                                                                                      14.00

Juniorsteak met salade van tomaat en frietjes

FRIKANDEL                                                                                                                                            8.00

2 Frikandel met ketchup, mayonaise, gesnipperde ui en frietjes

VIS VAN DE DAG                                                                                                                                   16.00

Verse vis van de dag met warme groentjes en aardappelpuree

 

VIS EN SCHAALDIEREN

GEBAKKEN PALING                                                                                                                               30.00 

Gebakken paling met frisse salade, tartaar en frietjes

PALING IN’T GROEN                                                                                                                               33.00

Paling volgens klassiek recept met citroen en frietjes 

RED LABEL ZALM                                                                                                                                      26.00 

Zalmfilet met mousselinesaus, zalf van knolselder, grijze garnalen en
warme groentengarnituur

GEBAKKEN ZEETONG                                                                                                                             Dagprijs

In hoeveboter gebakken zeetong (400-500g), gemengde salade en verse frieten

SCAMPI LOOK                                                                                                                                                23.00

Scampi’s bereid in lookboter

SCAMPI VAN DE CHEF                                                                                                                               23.50

Scampi’s bereid in een zachte, getomateerde kreeftenroomsaus

 

CANADESE KREEFT

BELLE VUE                                                                                                                                                    9.50€/ 100g

In bouillon gegaarde kreeft met salade, verse mayonnaise en cocktailsaus

 

TEPPENYAKI                                                                                                                                                   9.50€/ 100g

Kreeft op de teppanyaki geschroeid en in de oven gegaard met look,
kruidenboter en pasta

 

A LA NAGE                                                                                                                                                           9.50€/ 100g

In eigen bouillon gegaarde kreeft met seizoensgroentjes en aardappel natuur

 

Onze kreeften worden voor u gewogen en de prijs wordt bepaald volgens
het gewicht van de kreeft.

 

VLEESGERECHTEN

TOURNEDOS                                                                                                                                                         21.00

Tournedos van Wit-Blauw rund met frisse salade

 

RIB EYE                                                                                                                                                                     27.00
Rib eye van Iers rund met frisse salade

 

FILET “ANGUS”                                                                                                                                                       32.00
Filet pure van Ierse Angus rund met frisse salade

 

LAMSRIBSTUK                                                                                                                                                         29.00

Ribstuk van lams geserveerd met groentenratatouille, Tierentijn mosterdsaus
en aardappelgratin

 

VOL-AU-VENT                                                                                                                                                           28.00

Vol-au-vent van zwartpootkip met krokant gebakken kalfszwezerik en mousseline
van aardappel of verse frietjes

 

STEAK TARTAAR                                                                                                                                                       22.00

In de zaal bereide steak tartaar met frisse salade, verse mayonaise en frietjes

RAGOUT VAN HERT                                                                                                                                                  23.00

Huisbereide ragout van hert met herfstgroentjes en amandelkroketten

STEAK TARTAAR “DOOR ONS GEÏNTERPRETEERD”                                                                                          25.00

Klassieke steak tartaar met kleurrijke salade, guacamole, kappersaus en
huisbereid ijs van ganzenlever

 

WOKGERECHTEN

SOYA SINGAPORE                                                                                                                                                        22.00

Wok met kip, scampi, paprika, babymais, tomaat, soyascheuten en rijst

à la carte


Apero hapjes

MEAT STARTERS
Jamon Iberico Bellota Dehesa 12.00
Cecina de buey 10.00
Chorizo Ibérico Bellota 4.00
Salchichòn Ibérico Bellota 4.00
TAPA MANGALICA (Assortiment Meat starters) 23.00
Al onze vleeswaren worden geserveerd per portie van 50g
ANSJOVIS 10.00
Ansjovis Del Cantábrico licht gezouten en naturel geserveerd
MANCHEGO 8.00
Topkwaliteit 6 maand oude Manchegokaas, gemaakt van 100% schapenmelk
BRUSCHETTA’S  14.00
Met Buikspek van tonijn en ansjovis

Met Salsa van tomaat en Iberico Bellota

 

VOORGERECHTEN
DAGSOEP 8.00
Soepje naar inspiratie van het moment
CARPACCIO 17.50
Flinterdun gesneden Schots rund, notensla, Lardo di Colonnata en Parmigiano
CARPACCIO “LEKKERBEK” 20.00
Flinterdun gesneden Schots rund, notensla, Lardo di Colonnata, Parmigiano en huisbereid ijs van ganzenlever
KAASKROKETTEN 14.00
Artisanaal bereide kaaskroketten van Emmenthal, Gruyère en Parmezaan
GARNAALKROKETTEN 16.00
Artisanaal bereide kroketten van Zeebrugse garnalen
SCAMPI LOOK   16.00
Scampi’s bereid in lookboter
SCAMPI VAN DE CHEF 16.50
Scampi’s bereid in een zachte, getomateerde kreeftenroomsaus
GEROOKTE ZALM 19.00
Schotse zalm op beukenhout gerookt met gesnipperde ui, peterselie en toast
GANZENLEVER 22.00

Moelleux gebakken, Schone van Boskoop en aigre-doux met Calvados

 

SALADES 
GEITENKAAS 18.00
Salade met warme geitenkaas, krokant gebakken spekjes, broodcroutons, pijnboompitjes en appelciderssing
KIP EN SCAMPI 20.00
Frisse salade met verse ananas, curry vinaigrette en julienne van zure appel
Brood inbegrepen, frieten supplement
VEGGIE
GEITENKAAS 18.00
Salade met warme geitenkaas, kortgebakken appel, broodcroutons, pijnboompitjes en appelciderssing
INSPIRATIONS   Dagprijs
Vegetarische bereiding van de chef naar inspiratie van het moment
Brood inbegrepen, frieten supplement
KINDERGERECHTEN
SPAGHETTI 8.50
Kinderspaghetti met bolognaisesaus
KIPFILET
Halve kipfilet met koude appelmoes en frietjes
HAMBURGER  10.00
Verse hamburger met sla en frietjes
STEAK  14.00
Juniorsteak met salade van tomaat en frietjes
FRIKANDEL
8.00
2 Frikandel met ketchup, mayonaise, gesnipperde ui en frietjes
VIS VAN DE DAG  16.00
Verse vis van de dag met warme groentjes en aardappelpuree
VIS EN SCHAALDIEREN
GEBAKKEN PALING 30.00
Gebakken paling met frisse salade, tartaar en frietjes
PALING IN’T GROEN 33.00
Paling volgens klassiek recept met citroen en frietjes
RED LABEL ZALM 26.00
Zalmfilet met mousselinesaus, zalf van knolselder, grijze garnalen en warme groentengarnituur
GEBAKKEN ZEETONG   Dagprijs
In hoeveboter gebakken zeetong (400-500g), gemengde salade en verse frieten
SCAMPI LOOK  23.00
Scampi’s bereid in lookboter
SCAMPI VAN DE CHEF  23.50
Scampi’s bereid in een zachte, getomateerde kreeftenroomsaus
CANADESE KREEFT
BELLE VUE 9.50€/ 100g
In bouillon gegaarde kreeft met salade, verse mayonnaise en cocktailsaus
TEPPENYAKI 9.50€/ 100g
Kreeft op de teppanyaki geschroeid en in de oven gegaard met look, kruidenboter en pasta
A LA NAGE   9.50€/ 100g
In eigen bouillon gegaarde kreeft met seizoensgroentjes en aardappel natuur
Onze kreeften worden voor u gewogen en de prijs wordt bepaald volgens het gewicht van de kreeft.